atelier kunstroute

15-09-2021 12:07

Komend weekend, 18 en 19 september, organiseert stichting Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk een Kunstroute in Bodegraven, Reeuwijk en omliggende dorpen. Maar liefst 123 kunstenaars presenteren hun werken op 55 locaties. 

De meeste disciplines uit de beeldende creatieve wereld zijn vertegenwoordigd. 2 en 3 dimensionaal werk is in verschillende stijlen aanwezig. Er is veel figuratief werk te zien. Portretten en diervoorstellingen zijn geliefd, naast landschappen en onderwerpen uit de natuur. Ook abstract werk wordt getoond. 

Op beide dagen is iedereen welkom van 11.00-17.00 op de 55 locaties. De locaties zijn herkenbaar aan de banner aan de weg. Tijdens de Kunstroute wordt er op zaterdag op verschillende locaties muziek gemaakt en zijn er verschillende optreden van muzikanten. 

Ik ben de hele zaterdag en zondag aanwezig op locatie 30: De Bree 13, te Nieuwerbrug. Ik zal daar ook live demonstraties beeldhouwen geven.

Diverse Bodegraafse en Reeuwijkse winkeliers nemen deel aan de etalagekunst. 

In het Evertshuis is er van 18 sept t/m eind oktober een overzichtstentoonstelling van alle kunstenaars welke deelnemen aan de Kunstroute. 

voor meer informatie over de lokaties en kunstenaars kunt u terecht op de website: www.kunstkringbodegraven-reeuwijk.nl